Šį trenduką užvadinau kiaušinio bijūnu🌺 Nu panašu, ne?🤷♀️😀
RECEPTAS
INGREDIENTAI
Trynys
Ryžių lakštas (naudojau mažesnio skresmens nei įprastai galima prasti pc, kad tilptų į keptuvę gali ir apsikirpti)
Aliejus kepimui
Ant ryžių lakšto centro dedame trynį ir įleidžiam į gerai įkaitintą aliejų🔥. Procesas užtrunka 5–10 sekundžių. Ryžių lakštas išsipučia, susigarbanoja ir tampa panašus į gėlės žiedą, o trynys lengvai lengvai apkepa. Tada traukiame ir serviruojam.
Kas keliauja į žiedlapius – up to you🙌 Aš dėjau improvizuotą tuno tartarą:
🐟 tuną, marinuotą Sriracha majoneze su šiek tiek sojos, citrinos ir žuvų padažu,
🥒 smulkiai pjaustytą agurką,
🫑 paprikas ir
🌿 šviežią kalendrą
ant viršaus – kepinti sezamai
Ar pavyko iš pirmo karto?
Iš antro ✅ – tik pamiršau įjungti kamerą 😀 tad teko prigamint visą puokštę.
Visų mano receptų video gali rasti mano instagram paskyroje.
