Kas ragavo, komplimentų negailėjo, tad kviečiu išbandyti!🔥👌🍫👇
Ingredientai:
✨ 140 g šokolado (naudoju 74 % kakavos)
✨ 120 g kokosų drožlių
✨ 180 g (indelis) @birzu_duona makadamijų kremo
✨ Šaukštelis malto saldiklio (nebūtina, bet suteikia saldumo balanso)
Kaip gaminti:
1️⃣ Ištirpinkite šokoladą ir juo ištepkite silikoninę formą. 10 minučių į šaldiklį!
2️⃣ Sumaišykite kokosų drožles su makadamijų kremu. Jei norite, įmaišykite truputį saldiklio – aš naudoju ksilitolį.
3️⃣ Sudėkite įdarą į sustingusį šokoladą, užpilkite likusiu šokoladu, išlyginkite ir įdėkite į šaldytuvą.
4️⃣ Prieš valgant palaikom kambario temperatūroje – tekstūra bus tobula!
KETO Dubajaus šokoladas – tobula paskutinės minutės dovana!